Ny enkoderløsning til C-face-motorer

Nu tilbyder vi en lejefri enkoder til C-face-motorer, som opfylder NEMA-standarden, og som har en robust indkapsling. Den er nem at installere og har flere tilslutningsmuligheder og elektriske grænseflader, der passer til brugerens behov.

Den nyeste tilføjelse til Leine Lindes Bearingless 2000-serie er enkoderen MRI 2850, som fås til flangemontering iht. NEMA-standarden for C-face-motorer, og som har en hulakseldiameter på 25-100 mm eller 1-4 tommer. Enkoderens konstruktion bygger på gennemtestet teknologi, hvor en ring med et magnetbånd monteres direkte på den roterende aksel. Hastigheden registreres af et fastmonteret scanningshoved eller af to scanningshoveder, hvis der er brug for redundante signaler. Magnetbåndet og scanningshovedet er beskyttet af en robust aluminiumsindkapsling. 

Denne løsning udsættes ikke for mekanisk slid, fordi den ikke har kuglelejer eller andre kontaktflader. Dens mekaniske levetid er næsten ubegrænset.

Enkoderen MRI 2850  kan leveres med forskellige opløsninger, 1 – 16 383 ppr, og med elektroniske grænseflader som f.eks. HTL, RS422 og High-current HTL.